heisann og hoppsann

Hei.

Nå sitter jeg her og drikker cola og koser meg med tv'en. Det er ganske lite å gjøre om dagene altså i fritiden. Jeg spiller fotball da, men det er jo bare en gang i uka. Men de andre dagene er ikke så mye å gjøre når du kommer hjem fra skolen. Uansett så var det dagen idag da, den var faktisk gøy. Vi hadde mot-dag. Der vi skulle representere det vi hadde gjort, der kunne man lage plakat, synge, danse, lage dikt, lage powerpoint og rollespil. 10b (det er den klassen jeg går i) hadde temaet mobbing. Det var mange flinke elver som hadde gjort masse forskjellig alternative oppgaver.

Imorgen er det Fredag og det betyr at helgen er kommet. Og det blir chill ass . Ukene flyr så sykt fort. Imorgen skal jeg kanskje i bursdag til Hanne. Også blir det vel banen på Lørdag eller noe sånt. men hva skal dere i helgen da ?. Haha, når jeg kom hjem fra skolen så måtte jeg sove. Var så sykt trøtt. Det er deilig å sove rett etter skole. mm. Men nå stikker jeg ned og finner noe og spise, haha. Hade fint alle søte bloggere, haha !

 Bildene er litt sånn stygge, det er fordi speilet mitt er ikke så reint, haha ! Men, dere ser noe ihvertfall !                           Hva syns du om bildene ?

 

f0tballjentaa "

4 kommentarer

kathrinez

15.okt.2010 kl.15:34

kjempefine bilder :):)

digger bloggen din!
Fin blogg du har;*

Maria Andersen

15.okt.2010 kl.16:10

Fin blogg :) Har tatt noen bilder som ligger på bloggen min, hva syntes du? :)

Sejla Osmanovic Nuhanovic - Justin Bieber + Sejla Osmanovic Nuhanovic Banja Luka 14år :) <3

16.okt.2010 kl.20:21

nydelige min nerminas bilder

søt
SKRIV EN KOMMENTAR
hits